fredag den 26. september 2008

På eventyr igen....

Nogen gange kan det være dejligt at lade kultur være kultur , historie historie, kirker kirker og by by, trække i den gode gamle "Ringkøbing svømmeklub - t-shirt" og så bare tage lidt afsted fra det hele. - Så det valgte Christian og jeg at gøre idag!

Efter en meget kort planlængning pakkede vi tasken og hoppede på bussen i morges. Efter et par random busser og et lille lift af et venligt jødisk par, endte vi i et utrolig smukt område lidt uden for Jerusalem. - og så gik vi ellers bare! Vi valgte vores vej sådan lidt efterhånden, som vi kom til et kryds - eller også lavede vi bare vores egen vej... (-:







- Christian har fanget en pointe: Her er virkelig noget at spejde ud over!




En lille slapper er nu ikke at forsage... - På toppen af en gamel soldater-træningslejer...


Et par grotter skulle vi også lige opleve.




Pludselig fik vi øje på et kloster et stykke fra os. Vi fandt ud af, at det ligger netop på det sted, hvor Johannes døbte Jesus, og blev enige om, at det ville vi da op til. - Og det gjorde vi så.
- Desværre var der bare ikke lige nogen vej, der gik dertil, så vi tog den lige vej op ad klippeside - ganske udfordrende, og utrolig spændende(-:



Her er vi kommet fra vejen op til klostret - og som i ser, er der egentlig ganske stejlt.... - Så vi er glade!


En lille hyggelig kirke.

Og et flot billede fra grotten, hvor Johannes var.

Der sker noget i min hjerne, hjerte og krop, når jeg tager på sådan en tur. - Det er simpelthen så fantastisk! Så storslået, så roligt og så dejligt! - Det kan kun anbefales, at tage på natur-ture af og til, det er bare med at komme afsted!(-:

- Og så var det ekstra spændende og frit idag, fordi vi íkke havde nogle planer for hvad, hvor, hvornår eller hvordan dagen skulle bringe. - Når bare man har sin rygsæk, en vis eventyrlyst og godt humør, kan det ikke gå helt galt!

Vi sluttede vores tur på det knap så rolige, men dog stadig enestående jødiske marked, og var så klar til at kokkere til en hyggelig aften sammen med Silje og Hege(-:

Forresten, hvis nogen af jer skulle have tænkt, om jeg mon aldrig laver noget af det, den vestlige verden kalder "fornuftige ting", må jeg bare sige, at den tanke også har strejfet mig.... - Men jobbet her er 100% opgave-baseret dvs. 0% timebaseret, og når der ikke er så mange opgaver - eller når opgaverne bare er spændende, ja så har jeg det jo egentlig helt utrolig godt!! Hehe!!
- Og så tror jeg faktisk, det er så sundt for mig at lære, at der findes andre måde at leve livet på, end stresset, prestigen og kravene i vores del af verden viser!

Ingen kommentarer: