onsdag den 1. april 2009

Altid nye restriktioner...

Nå, så sidder vi i det herlige Tyrkiet og nyder livet - eller i hvert fald nød det indtil i morges, da vi kom forbi receptionen på hotellet. Pt har vi internet på en herlig cafe, med træer, sol, pool og liggestole. Men vi er frustrede.
Vi blev, da vi rejste ud af Israel, sat i kategori 5 af farlighed (der er fra nummer 1-6, hvor 6 er det farligste. Dem foran os i køen blev nummer 2) Vi har så fået at vide, at Israel har lavet nye regler for indrejse af folk i katogori 5 og 6, så det betyder, at vi ikke må rejse ind i Israel før de har lavet nogle nærmere undersøgelser, som vi ikke ved hvad indbærer. (Til vores familie - muligvis ringer de fra israelsk politi i løbet af de næste dage, men vi ved det ikke med sikkerhed) Rejseselskabet prøver ihærdigt at finde ud af overnatning for os her i tilfælde af, at det bliver nødvendigt mere end til i morgen, så det kommer jo nok til at gå. Men det er lidt ærgerligt at en dejlig ferie skal blive overskygget af noget sådant.
Opdateringen bliver ikke længere, da vi ikke har internet meget længere, men vi skal nok skrive når vi ved mere, hvis vi kan komme til internet!!
VÆR IKKE BEKYMREDE for vi er stadig ved godt mod og har bestemt os for fortsat at nyde solen og massagen i eftermiddag!!!
Kærligst os 3 i Tyrkiet - Maria, Birgitte og Dina

2 kommentarer:

Kirsten Christensen sagde ...

APRILSNAR!

Maria Mark Hansen sagde ...

Du er da heller ikke til at snyde...