torsdag den 19. februar 2009

Ideer til støttemuligheder??

En dejlig, dejlig uge med Sigrid og Heidi har taget sin ende - vi nød simpelthen tiden SÅ meget! Bare at være sammen, grine, snakke, synge, spille, opleve, ja egentlig bare at leve!!
Ugen satte også nogle tanker omkring næste år igang, og Heidi og jeg har fundet en skole, som vi virkelig gerne vil gå på! Skolen hedder Staffeldtsgate og ligger i Oslo, og det vi nu drømmer om, er en fireårige uddannelse i "musik, menighed og ledelse". - Det er jo simpelthen den fedeste kombination!!!
Der er bare to problemer: dels er det en privatskole, dels er den ikke SU-berettiget.... - Det vil altså sige, at vi skal leve fire år i Oslo uden fast indtægt, samtidig med at skolen også skal betales... - og det kan ikke lade sig gøre )-:
Med et arbejde kan vi komme et stykke af vejen, men det bliver ikke nok, hvis vi også skal have tid til at lære... (og ellers er der jo ik' så meget pointe i det...)


Derfor vil jeg høre, om nogen af jer helt tilfældigvis har hørt om nolge fonder eller stipendier, som i tror vi vil få glæde af at søge?
Sagen er nemlig den, at de norske studenter får stipendier og støtte, det er bare lidt mere vanskeligt fra Danmark - men hvis nu I kender til noget, så vil jeg simpelthen blive så glad for en mail: mariamark1989@hotmail.com

I ønskes en god dag.
Kh. Maria.

Ingen kommentarer: